Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Pro-Series Adjustable Cam Gears Black Anodized (B/H23-Engines)

Skunk2 Racing Pro-Series Adjustable Cam Gears Black Anodized (B/H23-Engines)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Tuner stage 1 Knastaksler
4.872,50 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
305-05-0140

Specifikationer:

- Stock valvetrain er okay
- Foreslået: Brændstofstrykregulator, større injektorer og VTEC Controller
- Indsugnings Centerline: 97 ° ATDC
- Udstødning Centerline: 103 ° BTDC
- Ventilafstand (indsugning / udstødning): .007 "/ .008"
- omdrejningstal: 1500 - 8500 omdr./min
- HP Forøgelse: 10-15 HP
- Momentforbedring: 12-16 LB / ft eller 16,3-21,7 Nm

Få en ekstra 10-15 hk og behold din fabriks tomgang og lave emissioner med Skunk2s Tuner Series Stage 1 Knastaksler, vores introduktionslinje med højtydende Knastaksler til Hondas B-serie VTEC-motorer. Tuner Series Trin 1 Knastaksler er designet til at optimere hestekræfter og drejningsmoment på mildt modificerede motorer. Som et resultat er VTEC crossover dramatisk, hvilket giver mulighed for den klassiske primære til sekundære bølge. Desuden er Tuner Series Stage 1 Kamaxler også CARB-godkendte. Ingen anden serie af højtydende Knastaksler kommer endda tæt på Skunk2s Tuner Series.

Skunk2 camshafts leverer uovertruffen effekt som følge af løbende, omfattende udvikling og testning. Ved at udnytte avancerede fremstillingsmetoder og det nyeste computeriserede simulerings- og modelleringsudstyr, kan Skunk2 camshafts levere maksimal effekt over hele effektkurven. Skunk2 designer og tester alle sine camshafts internt for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne. Hver Knastaksler er fremstillet af nyligt reviderede køleformede, billetkammerakselemner, der har forøget torsionsstyrke, forbedrede holdbarhedsegenskaber og reducerede friktionsvirkninger. Alle Skunk2-kamaksler er grundet til nøjagtige specifikationer ved hjælp af state-of-the-art CNC-slibemaskiner, der er udstyret med kubisk-bor slibeskiver og har hærdede slidbestandige løber og overflader.

Forklaring til de forskellige faser:
- Trin 1: Street / Race cam designet til fabriksmotorer med bolt-on modifikationer. Også god til supercharged applikationer og aggressive turbo applikationer. Opgraderet valvetrain anbefales, men ikke påkrævet.
- Trin 2: Street / Race cam designet til motor med fritflydende indtag og udstødningskanaler, øget kompression og opgraderet valvetrain.
- Trin 3: Street / Race cam designet til motorer, der kræver top-end effekt i højere rpms end hvad der er muligt med Stage2 cams.
- Turbo 1: Street Turbo cam designet til lavere boost, lave omdrejningsniveauer 5-10 psi.
- Turbo 2: Street / Race Turbo cam designet til medium boost niveauer 10 + psi og lidt højere rpms. Ideel til brugerdefinerede turbo applikationer og supercharged applikationer.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)