Skunk2 Racing Alpha-Series 4-2-1 Exhaust Header (B-Engines 91-01)

Skunk2 Racing Alpha-Series 4-2-1 Exhaust Header (B-Engines 91-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 2 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 2
4.872,50 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
305-05-0145

Få en ekstra 15-20 hk og behold dine fabrikstomgang og lave hastighedsemissioner med Skunk2s Tuner Series Stage 2 Camshafts, vores introduktionslinje med højtydende kamaksler til Hondas B-serie VTEC-motorer. Tuner Series Stage 2 Kamaksler er designet til at optimere hestekræfter og drejningsmoment på motorer med fritflydende indløbs- og udstødningskanaler, øget kompression og opgraderet valvetrain. Som følge heraf er VTEC crossover dramatisk, hvilket giver mulighed for den klassiske primære til sekundære bølge. 

Skunk2 camshafts leverer uovertruffen effekt som følge af løbende, omfattende udvikling og testning. Ved at udnytte avancerede fremstillingsmetoder og det nyeste computeriserede simulerings- og modelleringsudstyr, kan Skunk2 camshafts levere maksimal effekt over hele effektkurven. Skunk2 designer og tester alle sine camshafts internt for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne. Hver Knastaksler er fremstillet af nyligt reviderede køleformede, billetkammerakselemner, der har forøget torsionsstyrke, forbedrede holdbarhedsegenskaber og reducerede friktionsvirkninger. Alle Skunk2-kamaksler er grundet til nøjagtige specifikationer ved hjælp af state-of-the-art CNC-slibemaskiner, der er udstyret med kubisk-bor slibeskiver og har hærdede slidbestandige løber og overflader.

Forklaring til de forskellige faser:
- Trin 1: Street / Race cam designet til fabriksmotorer med bolt-on modifikationer. Også god til supercharged applikationer og aggressive turbo applikationer. Opgraderet valvetrain anbefales, men ikke påkrævet.
- Trin 2: Street / Race cam designet til motor med fritflydende indtag og udstødningskanaler, øget kompression og opgraderet valvetrain.
- Trin 3: Street / Race cam designet til motorer, der kræver top-end effekt i højere rpms end hvad der er muligt med Stage2 cams.
- Turbo 1: Street Turbo cam designet til lavere boost, lave omdrejningsniveauer 5-10 psi.
- Turbo 2: Street / Race Turbo cam designet til medium boost niveauer 10 + psi og lidt højere rpms. Ideel til brugerdefinerede turbo applikationer og supercharged applikationer.

Bemærk:
Påkrævet: Tuner Series Ventil Springs, Titanium Retainers.
Anbefalet: Brændstofstrykregulator og / eller opgraderede brændstofinjektorer, VTEC-regulator.
For komplette løfte- og varighedsspecifikationer, se fanebladet Kamskakt Specifikationer nedenfor.


Indtagscenter: 94? ATDC
Udstødning Centerline: 112? BTDC
Ventiludluftning (indsugning / udstødning): .007 / .008
Omdrejningstal: 1.500 - 9.000 omdr./min
HP Gevinster: 15 - 20 hk
Drejningsmoment: 16 - 20 lb-ft

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 2 (Honda B-Engines 87-01)