Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 2 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 2 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3

4.872,50 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
305-05-0150

Få en ekstra 20-25 hk og behold dine fabriks tomgang og lave omdrejnings emissioner med Skunk2s Tuner Series Stage 3 Camshafts, vores introduktionslinje med højtydende kamaksler til Hondas B-serie VTEC-motorer. Tuner Series Stage 3 Kamaksler er designet til at øge effekten ved højere omdrejninger samt optimere hestekræfter og drejningsmoment på motorer med fritflydende indløbs- og udstødningskanaler, øget kompression og opgraderet valvetrain. Som følge heraf er VTEC crossover dramatisk, hvilket giver mulighed for den klassiske primære til sekundære bølge. Ingen anden serie af højtydende kamaksler kommer endda tæt på Skunk2s Tuner Series.

Tuner Series Camshafts blev først introduceret i 1999, fremstillet af samme egenskaber af høj kvalitet, som Skunk2s mere aggressive Pro Series knastaxler, er CNC-drejet, og har unikke profiler og lobeformer, der fremhæver en ekstraordinær tomgang og lav udledning.

Skunk2 camshafts leverer uovertruffen kraft som følge af løbende, omfattende udvikling og testning. Ved at udnytte avancerede fremstillingsmetoder og det nyeste computeriserede simulerings- og modelleringsudstyr, kan Skunk2 camshafts levere maksimal effekt over hele effekt området. Skunk2 designer og tester alle dens knastaksler internt for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne. Hver knastaksel er fremstillet af nyligt reviderede køleformede, billetkammerakselemner, som har forøget torsionsstyrke, forbedrede holdbarhedsegenskaber og reducerede friktionseffekter. Alle Skunk2-knastaksler er formet til nøjagtige specifikationer ved hjælp af de nyeste CNC-slibemaskiner, der er udstyret med kubikboret sliphjul og har hærdede slidstyrke løber og overflader.

Skunk2 camshafts design er det direkte resultat af flere års dragkørsel og road racing indsats. Ud over hver Skunk2 projektbil og racevogn har verdens bedste road racing- og dragkonkurrencehold stået på Skunk2-kamaksler i årevis.

Bemærk:
Påkrævet: Tuner Series Ventil fjedre, Titanium Retainers.
Anbefalet: Højtryks-, brændstoftrykregulator og / eller opgraderede brændstofinjektorer, VTEC-regulator, eftermarkedet ECU, Pro-serieventilfjedre, dybe ventillommer.
For komplette løfte- og varighedsspecifikationer, se fanebladet Kamskakt Specifikationer nedenfor.


Indtagscenter: 100? ATDC
Udstødning Centerline: 105? BTDC
Ventiludluftning (indsugning / udstødning): .007 / .008
Omdrejningstal: 1.500 - 9.800 omdr./min
HP Gevinster: 20 - 25 hk
Drejningsmoment: 16 - 20 lb-ft

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 3 (Honda B-Engines 87-01)