HONDATA PERFORMANCE INTAKE MANIFOLD GASKET (HONDA D-ENGINES 91-01)

HONDATA PERFORMANCE INTAKE MANIFOLD GASKET (HONDA D-ENGINES 91-01)

Skunk2 Racing Shift Knob 5-Speed (Honda)

Skunk2 Racing Shift Knob 5-Speed (Honda)

Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda D-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Pro-Series Intake

2.436,25 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
307-05-0260

For mere end et årti siden revolutionerede Skunk2s ingeniører Honda-præstationerne ved at skabe det første-ever-high-flow-indstøbningsmanifold af støbt aluminium. Skunk2's Pro Series Intake Manifold til de fleste Honda SOHC D-serien motorer har et større plenum og overdimensionerede løbere sammenlignet med OEM versionen for maksimale hestekræfter og moment. I stedet for at producere en manifold med en markant overdimensioneret plenum og overdrevent korte løbere, der ville ofre mid-range power, var Pro Series manifold designet til gadeentusiasten, der ønsker mere flow, men ønsker ikke at ofre mid-range performance for at få det . Resultaterne er forbedret luftmængde, en forbedret venturi-effekt, og både mid-range og top-end power gains.

Skunk2's støbejerns Pro Series-indtagskanaler til Honda's D-serie-motorer er en direkte udskiftning af de fleste D-seriemotorer og er kompatible med alle fabriksfølere. Pro Series Intake Manifolds tilbyder hestekræfter og drejningsmomentgevinster større end konkurrenternes manifolds, men uden at gå på kompromis med mellemstrømseffekt. Designet indeholder specielt koniske løbere samt et større, konisk plenum, der sammen bevarer meelemområde effekten, men øger og accelererer luftstrømmen for at muliggøre betydelige top-end-effektgevinster. Pro Series Intake Manifold runnerudgange er også bearbejdet til at passe perfekt til cylinderhovedets porte. Skunk2s Pro Series Intake Manifolds form og design øger også bølgespærrende effekter ved motorens ideelle driftsområde, hvilket giver mulighed for en bred stigning i brugbar effekt

Skunk2 er et velkendt navn i indtagsmanifoldsbranchen, med mere end 10 års erfaring med at designe, teste og bygge dem. På samme måde som OEM manifolds er Skunk2s Pro Series Intake Manifolds skalstøbt af 356-aluminium, CNC-machined for overlegen styrke, en præcis pasform og en høj kvalitet og vakuumtestet for kvalitet. Hver manifold er støbt med glatte overgange, der åbner til plenum, til løberne med rene afskæringslinjer for optimal finish, både indvendigt og udvendigt og har en ægte Skunk2 navneplade.

Bemærk:
Ikke kompatibel med OEM D-serien gasspjæld. Skal bruge Skunk2-gasspjæld eller lignende.
Ikke direkte kompatibel med Civic Wagon eller Wagovan; plads ændringer kræves.
Ikke direkte kompatibel med '96 -'00 Civic; bremse ventil og brændstoffilter pladsændring kræves.
Ideel til turboladede og naturligt aspirerede applikationer.
66mm gasspjældsåbning kan port-matches op til 70mm.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda D-Engines 87-01)