HONDATA PERFORMANCE INTAKE MANIFOLD GASKET (HONDA B-ENGINES 87-02)

HONDATA PERFORMANCE INTAKE MANIFOLD GASKET (HONDA B-ENGINES 87-02)

Skunk2 Racing Shift Knob 5-Speed (Honda)

Skunk2 Racing Shift Knob 5-Speed (Honda)

Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda B18 GSR-Engines 94-01)

Skunk2 Racing Pro-Series

2.046,25 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
307-05-0270

For mere end et årti siden kiggede Skunk2 ingeniører på det populære Integra Type R indtagsmanifold til inspiration og gik tilbage til tegnebrættet. Skunk2 Pro Series Indtagsmanifold til Hondas B-serie VTEC-motorer (kun B18c4) har et større plenum og overdimensionerede løbere sammenlignet med ITR-manifolden for maksimale hestekræfter og momentgevinster. I stedet for at producere en manifold med en markant overdimensioneret plenum og overdrevent korte løbere, der ville ofre mid-range power, var Pro Series manifold designet til gadeentusiasten, der ønsker mere strøm, men ønsker ikke at ofre mid-range performance for at få det . Resultaterne er forbedret luftmængde, en forbedret venturi-effekt, og både mid-range og top-end power gains.

Skunk2-støbejerns Pro Series-indsugningsrør til Honda B-seriens motorer er en direkte udskiftning af alle B-seriens motorer takket være tre separate flange design og er kompatible med alle fabriksfølere og gasspjæld lige så store som 75 mm. Pro Series Intake Manifolds tilbyder hestekræfter og drejningsmomentgevinster større end konkurrenternes manifolds, men uden at gå på kompromis med mellemstrømseffekt. Designet indeholder specielt koniske løbere samt et større, konisk plenum, der sammen bevarer midterstrømseffekten, men øger og accelererer luftstrømmen for at muliggøre betydelige top-end-effektgevinster. Pro Series Intake Manifold runnerudgange er også bearbejdet til at passe bedst til cylinderhovedportene. Skunk2 Pro Series Intake Manifold form og design øger også bølgespærrende effekter på motorens ideelle driftsområde, hvilket giver mulighed for en bred stigning i brugbar efftekt.

Skunk2 er et velkendt navn i indtagsmanifoldsbranchen, med mere end 10 års erfaring med at designe, teste og bygge dem. På samme måde som OEM-manifolder, er Skunk2 Pro Series-indtagsmanifolde formstøbt af 356-aluminium, CNC-maskineret til overlegen styrke, en præcis pasform og en højkvalitets finish og vakuumtestet for kvalitet. Hver manifold er støbt med glatte overgange fra gasspjæld, der åbner til plenum, til løberne med rene afskæringslinjer for optimal finish, både indvendigt og udvendigt og har en ægte Skunk2 navneplade.

Bemærk:
Ideel til turboladede og naturligt aspirerede applikationer.
Eliminerede sekundære sommerfugle-spjæld til forbedret luftmængde og hestekræfter.
70mm gasspjældsåbning kan port-matches op til 74mm.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda B18 GSR-Engines 94-01)