Street Coilover Kit - Prelude (BB1/2/3/6/8/9)

Street Coilover Kit - Prelude (BB1/2/3/6/8/9)

Skunk2 Racing Alpha-Series Throttle Body 66mm (Honda D/B/H/F-Engines)

Skunk2 Racing Alpha-Series Throttle Body 66mm (Honda D/B/H/F-Engines)

Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda H22/F-Engines VTEC 93-02)

Skunk2 Racing Pro-Series

4.395,00 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
307-05-0300

For mere end et årti siden revolutionerede Skunk2s ingeniører Honda-præstationerne ved at skabe det første-ever-high-flow-indstøbningsmanifold af støbt aluminium. Skunk2's Pro Series Indtagsmanifold til Honda's H-serie har et større plenum og overdimensionerede løbere sammenlignet med OEM-versionen for maksimale hestekræfter og drejningsmomentgevinster. I stedet for at producere en manifold med en markant overdimensioneret plenum og overdrevent korte løbere, der ville ofre mid-range power, var Pro Series manifold designet til gadeentusiasten, der ønsker mere effekt, men ønsker ikke at ofre mid-range performance for at få det . Resultaterne er forbedret luftmængde, en forbedret venturi-effekt, og både mid-range og top-end power gains.

Skunk2's støbealu Pro Series Intake Manifolds til Honda's H-serie motorer er en direkte udskiftning af alle H-serie motorer og er kompatibel med alle fabriksfølere. Pro Series Intake Manifolds tilbyder hestekræfter og drejningsmomentgevinster større end konkurrenternes manifolds, men uden at gå på kompromis med mellemområdeeffekt. Designet indeholder specielt koniske løbere samt et større, konisk plenum, der sammen bevarer midtereffekten, men øger og accelererer luftstrømmen for at muliggøre betydelige top-end-effektgevinster. Pro Series Intake Manifold runnerudgange er også bearbejdet til at passe perfekt til cylinderhovedets porte. Skunk2s Pro Series Intake Manifolds form og design øger også bølgespærrende effekter ved motorens ideelle driftsområde, hvilket giver mulighed for en bred stigning i brugbar effekt.

Skunk2 er et velkendt navn i indtagsmanifoldsbranchen, med mere end 10 års erfaring med at designe, teste og bygge dem. På samme måde som OEM manifolds er Skunk2s Pro Series Intake Manifolds skalstøbt af 356-aluminium, CNC-machined for overlegen styrke, en præcis pasform og en høj kvalitet og vakuumtestet for kvalitet. Hver manifold er støbt med glatte overgange fra gasspjæld, der åbner til plenum, til løberne med rene afskæringslinjer for optimal finish, både indvendigt og udvendigt og har en ægte Skunk2 navneplade.

Bemærk:
Ideel til turboladede og naturligt aspirerede applikationer.
Eliminerede sekundære sommerfugle spjæld til forbedret luftmængde og hestekræfter.
Ikke direkte kompatibel, når den bruges i Civic eller Integra chassis; clearance ændringer er påkrævet.
70mm gasspjælds åbning kan port-matches op til 74mm.
Ikke kompatibel med alle motor swaps.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Pro-Series Intake Manifold (Honda H22/F-Engines VTEC 93-02)