Skunk2 Racing Alpha-Series 4-2-1 K-Swap Header (Civic/CRX 87-01/Del Sol/Integra 90-01)

Skunk2 Racing Alpha-Series 4-2-1 K-Swap Header (Civic/CRX 87-01/Del Sol/Integra 90-01)

Skunk2 Racing Ultra-Series Intake Manifold 3.5 Liter (B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Ultra-Series Intake Manifold 3.5 Liter (B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Alpha-Series Aluminum Radiator (Civic/CRX 87-93)

Skunk2's al-aluminium, fuld-size Alpha Series Radiator

2.007,50 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
349-05-1500

Skunk2's al-aluminium, fuld-size Alpha Series Radiator til '88 -'91 Civic / CRX er en bolt-on opgradering designet til dramatisk at øge både køleeffektivitet og motor ydeevne. Alpha Series Radiators er fremstillet af letvægts og slidstærkt aluminium, har 100% loddet kerne, og omfatter polerede ende tanke med Skunk2s signatur Alpha logo præget langs hver side. Hver Alpha Series Radiator har en dual-core design, høj effektivitet finner for maksimale køleegenskaber, og indeholder en ægte Skunk2 Radiator Cap til maksimal ydeevne og et præget udseende. Hver Alpha Series Radiator indeholder også bestemmelser til OEM køleventilator og større 1,25 tommer indtag og udgange, hvilket gør den ideel til de fleste motor swaps, der udnytter større radiator slanger.

Skunk2s forpligtelse til at producere komponenter af høj kvalitet betyder, at hver Alpha Series Radiator opfylder eller overstiger standarderne for originaludstyrsproducenter, at hver radiator kan installeres uden modifikation på køretøjet og er kompatibel med OEM slanger, køleventilatorer og hylstre. (Bemærk: Nogle swaps kan kræve brugerdefinerede radiatorslanger og / eller køleventilatorer.)

Skunk2s Alpha Series Radiators er den perfekte tilsætning til et højtydende køretøj og er designet til gaden, banen eller endda OEM-udskiftningsformål. Alfa-serie radiatorer er bygget til at modstå hårde elementer. Hver Alpha Series Radiator overholder strenge kvalitetskontrolstandarder og omhyggelig emballering, hvilket resulterer i rør og finner, der er i stand til optimal flow og effektiv varmeoverførsel.

Bemærk:
Dual-core design.
Inkluderer Skunk2 Radiator Cap.
Funktioner 1,25 tommer indgang og udgang.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Alpha-Series Aluminum Radiator (Civic/CRX 87-93)