Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Tuner-Series Camshafts Stage 1 (Honda B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Pro-Series Adjustable Cam Gears Black Anodized (B/H23-Engines)

Skunk2 Racing Pro-Series Adjustable Cam Gears Black Anodized (B/H23-Engines)

Skunk2 Racing Alpha-Series Aluminum Radiator (Civic 91-01/Del Sol)

Skunk2's al-aluminium, halvstørrelses Alpha Series Radiator til '92''00 Civic

1.710,00 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
349-05-2000

Skunk2's al-aluminium, halvstørrelses Alpha Series Radiator til '92''00 Civic er en direkte-fit opgradering designet til dramatisk at øge både køleeffektivitet og motor ydeevne. Alpha Series Radiators er fremstillet af letvægts og slidstærkt aluminium, har 100% loddet kerne, og omfatter polerede ende tanke med Skunk2s signatur Alpha logo præget langs hver side. Hver Alpha Series Radiator har en dual-core design, høj effektivitet finner for maksimale køleegenskaber, og indeholder en ægte Skunk2 Radiator Cap til maksimal ydeevne og et præget udseende. Hver Alpha Series Radiator indeholder også fastgørelse til OEM køleventilator og større 1,25-inch indgange og udgange, hvilket gør den ideel til de fleste motor swaps, der udnytter større radiatorslanger.

Skunk2s forpligtelse til at producere komponenter af høj kvalitet betyder, at hver Alpha Series Radiator opfylder eller overstiger standarderne for originaludstyrsproducenter, at hver radiator kan installeres uden modifikation af køretøjet og er kompatibel med OEM slanger, køleventilatorer og hylstre. (Bemærk: Nogle motor swaps kan kræve brugerdefinerede radiatorslanger og / eller køleventilatorer.)

Skunk2s Alpha Series Radiators er den perfekte tilsætning til et højtydende køretøj og er designet til gaden, banen eller endda OEM-udskiftningsformål. Alfa-serie radiatorer er bygget til at modstå hårde elementer såvel som mod år med undervarme varmecykling. Hver Alpha Series Radiator overholder strenge kvalitetskontrolstandarder og omhyggelig emballering, hvilket resulterer i rør og finner, der er i stand til optimal flow og effektiv køling.

Bemærk:
Dual-core design.
Inkluderer Skunk2 Radiator Cap.
Funktioner 1,25 tommer indgang og udgang.
Ikke kompatibel med automatgearkølesystem.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing Alpha-Series Aluminum Radiator (Civic 91-01/Del Sol)