Skunk2 Racing Radiator Hoses (Honda B-Engines 91-01)

Skunk2 Racing Radiator Hoses (Honda B-Engines 91-01)

NGK tændrør BKR7EN-11

NGK tændrør BKR7EN-11

Skunk2 Racing MegaPower Catback System (Civic 91-01 2/4dr)

Et korrekt designet udstødningssystem er afgørende for motorens ydeevne.

5.890,00 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
413-05-2000

Et korrekt designet udstødningssystem er afgørende for motorens ydeevne. Skunk2s 60mm MegaPower udstødningssystem til '93''95 Civic EX og DX og '96''00 Civic EX og Si coupe og sedan blev udviklet med dette i tankerne og er baseret på mere end 15 års erfaring med raceroplevelse. Dyno-testet for maksimal hestekræfter, MegaPower-kattebakker er konstrueret af rustfrit stål T-304, robust TIG-svejset og har CNC-dornbøjninger til en præcis pasform.

Med Japans specielle Super N1-styling giver MegaPower-udstødningssystemer mere hestekræfter ved at optimere motorens luftstrøm og volumen gennem omhyggeligt udvalgte applikationsspecifikke rørlængder og diametre og øgede bølgespærrende effekter for mere hestekræfter. CNC dornbøjning muliggør en konstant diameter i hele bøjningen, hvilket resulterer i præcis tilpasning samt forbedret udstødningsgasstrøm. Hvert system er forsynet med en resonator, der indeholder flanger af rustfrit stål, og er færdiggjort med en straight-through, low-restriction racing lyddæmper til uafbrudt strømning. Hver fuldt poleret lyddæmper er parret til en 110mm poleret spids med sin egen syre-ætsede MegaPower badge og serialiseret navneplade. En Skunk2 flytbar lyddæmper og al nødvendig hardware er også inkluderet.

Skunk2s MegaPower Exhaust lineup er baseret på de samme systemer, som vi brugerdefineret bygger til vores road racing og time attack vehicles. MegaPower Udstødningssystemer giver mere ydeevne, bedre byggekvalitet og den ultimative lyd sammenlignet med sammenlignelige priser.

Bemærk:
Bolt-on system; ingen svejsning eller fabrikation er nødvendig.

IKKE KOMPATIBEL MED 96-00 CIVIC DX

Kan være kompatibel med andre trim niveauer og motor swaps, men vil kræve grundlæggende svejsning og fabrikation.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing MegaPower Catback System (Civic 91-01 2/4dr)