Skunk2 Racing Ultra-Series Street Intake Manifold (B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Ultra-Series Street Intake Manifold (B-Engines 87-01)

Skunk2 Racing Radiator Cap Small Head (Honda)

Skunk2 Racing Radiator Cap Small Head (Honda)

Skunk2 Racing MegaPower R Catback System (Civic 95-01 3dr)

Skunk2s MegaPower R

6.627,50 kr.
Leveringstid 7-14 dage
SKU
413-05-5015

Et korrekt designet udstødningssystem er afgørende for motorens ydeevne. Skunk2s 70mm MegaPower udstødningssystem til Civic 95-01 3dr med B-serie motor blev udviklet med dette i tankerne og er baseret på mere end 15 års værd at køreoplevelse. Dyno-testet til maksimal hestekræfter, MegaPower R er konstrueret af rustfrit stål T-304, er robust TIG-svejsede og har CNC-dornbøjninger til en præcis pasform.

Designet til naturligt aspirerede motorer med højere kompression, aggressive knastaksler og racerhoveder samt til milde turboladede applikationer, der kræver mere udstødningsgas end Skunk2s 60mm MegaPower udstødninger, giver MegaPower R Exhausts mulighed for at trække vejret mere effektivt og producere kraft takket være større diameter rørføring. MegaPower R Udstødningssystemer er designet til maksimal flow og effekt, med overdimensionerede rør og lyddæmpere, hvilket resulterer i en markant højere lyd sammenlignet med 60mm MegaPower-systemer.

Med japansk spec speciel Super N1-styling, MegaPower R-udstødningssystemer, genereres mere hestekræfter ved at optimere motorens luftstrøm og volumen gennem omhyggeligt udvalgte applikationsspecifikke rørlængder og diametre og øgede bølgespærrende effekter for flere hestekræfter. CNC dornbøjning muliggør en konstant rørdiameter i hele bøjningen, hvilket resulterer i præcis tilpasning samt forbedret udstødningsgasstrøm. Hvert system er forsynet med en resonator, der indeholder flanger af rustfrit stål, og er færdiggjort med en straight-through, low-restriction racing lyddæmper til uafbrudt flow. Hver fuldt poleret lyddæmper er parret til en 110mm poleret spids med sin egen syre-ætsede MegaPower badge og serialiseret navneplade. En Skunk2 flytbar lyddæmper og al nødvendig hardware er også inkluderet.

Skunk2s MegaPower Exhaust lineup er baseret på de samme systemer, som vi brugerdefineret bygger til vores road racing og time attack vehicles. MegaPower Udstødningssystemer giver mere ydeevne, bedre byggekvalitet og den ultimative lyd sammenlignet med sammenlignelige priser.

Bemærk:
Bolt-on system; ingen svejsning eller fabrikation er nødvendig.
Kan være kompatibel med andre motor swaps, men vil kræve grundlæggende svejsning og fabrikation.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Skunk2 Racing MegaPower R Catback System (Civic 95-01 3dr)