Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
• Virksomhedens navn: IC Web ApS

• Adresse: Hobrovej 102, 9500 Hobro

• E-mail adresse: info@enturo.dk

• Telefonnummer: 25605050

• CVR nr.: 44205564Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Enturo.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet


Spørgsmål

Alle spørgsmål mailes til: info@enturo.dk

Priser

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv 25% moms.

Betaling

Varerne betales online med betalingskort og vi modtager Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og Maestro. Oven i købsprisen tillægges fragt, som kan variere efter mængden af de handlede varer. Fragtprisen oplyses tydeligt i ”Kurven”, hvor du kan se det, som du har handlet for.
Ekspeditionsgebyr hos Enturo.dk er 0 kr. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Enturo. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Levering

Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt, typisk samme dag ved bestilling inden kl 11. Den typiske leveringstid er 1-3 hverdage. Levering sker med GLS eller PostNord Track & Trace.  Vi leverer til Danmark. For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Fragtpriser fra 39 kr. med Track & Trace.

Vi har gratis fragt på ordrer over 1000,-


Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader.
Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold.
Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Enturo.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail Info@Enturo.dk eller telefon 25605050. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt nederst i disse betingelser.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
RETURNERING Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket i original emballage og vare ikke er brugt eller beskadiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet fra varens levering.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen har været monteret, lakeret eller anden form for ibrugtagning der formindsker salgsværdien. Er der tale om elektroniske dele, dvd eller cd'er tages disse ikke retur, hvis plomberingen er brudt.

Ved bestilling af et specialfremstillet produkt kan køber give samtykke til, at fremstillingen / udførelsen påbegyndes og at fortrydelsesretten derefter bortfalder.STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
-Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Medsend følgeseddel

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. dog ikke fragt omkostninger.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Enturo, Hobrovej 102, 9500 Hobro

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på Enturo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, gælder ikke sliddele (pærer, bremseklodser og lign.). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Enturo, Hobrovej 102, Hobro 9500.

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Klage

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Info@Enturo.dk
Skulle det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. www.forbrug.dk Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, 41 71 50 50 (hverdage 9-12). Såfremt betingelserne for at forfølge en sag er opfyldt. EU tilbyder også et online forum til at afhjælpe uenigheder mellem sælger og køber, du finder det her ec.europa.eu/odr/.

Varebytning

Såfremt at du ønsker at bytte dine varer skal du sende en e-mail til info@enturo.dk hvor det tydeligt fremgår hvad du ønsker at bytte fra og til. Samtidigt skal du betale et fragtgebyr der som udgangspunkt er fra 39 kr. med mindre der er tale om en større forsendelse. Når vi har modtaget returvaren samt betaling sender vi dig den nye vare.

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. 

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Skulle der mod forventning opstå tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 
Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os på Enturo.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse 
Telefonnummer
E-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Som registreret hos har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Info@Enturo.dk . 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Enturo videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Forbrugerbetingelser

Når du handler med os er du naturligvis omfattet af Lov om Forbrugeraftaler og Lov om Forbrugerbeskyttelse. Du kan læse mere på www.forbrug.dk

Sikkerhed

Du kan trygt anvende dit betalingskort os hos. Når du indtaster dine adresse- og kreditkort-oplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem. Så længe du er i færd med at indtaste oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på den sikre forbindelse. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service). Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort.

Bestilling

På Enturo.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Cookies

Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Statistik

Vi bruger en logstatistik på Enturo.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Enturo.dk.