Om Enturo

Enturo Aps er både en Webshop men også et værksted. Mange af de dele vi sælger gennem vores webshop er de samme dele vi bruger på værkstedet, det giver derfor en ekstra tryghed, for vi bruger selv de dele vi sælger og ved derfor om delene lever op til det forventede. Værkstedet holder til på vores adresse: Hobrovej 102, 9500 Hobro. Her er der mulighed for at få lavet bilen. Vi servicerer alle mærker, men er særligt stærke på Toyota Nissan og Honda, her har vi mulighed for at købe større ind og derved lave billigere priser til fordel for dig som kunde. typisk er vi 20-30% under andre uautoriserede værksteder.

Det er en vigtigt for os, kun at levere dele af bedste kvalitet, og det er derfor vi blandt andet har originale service dele så der aldrig kan være tvivl om, at hvis du handler hos os, får din bil kun det bedste. I webshoppen er det vores mål er at levere et bredt sortiment, indenfor tuning og optimering, hvad enten det er motor eller undervogn, samt service og motor dele. Derudover bestræber vi os på at levere en uovertruffen service inden for disse mærker, og vi har derfor ikke dele til andre bilmærker.

Vores pris politik er, at vi skal kunne konkurrere med udenlandske butikker, det skal derfor være muligt for dig som kunde at købe dine varer i danmark, til samme totalpriser som i de udenlandske butikker, men med danske købsbetingelser og support.

Kontakt os på: 25605050.
Eller mail: Info@Enturo.dk