Enturo - Værksted, HobroService Priser

Er du i tvivl om de mange forskellige "service", og hvilket der passer til dig, så læs med her, og få en forklaring på de forskellige

Læs mere

Pris eksempler på reparationer

Her er samlet et lille udvalg af priser, på de mest gængse reparationer. er der ikke pris på det du mangler, så tøv ikke med at ringe 25 60 50 50

Se Priser

Motorolie ud af huset

Er du til "Gør det selv", sælges der også motorolie og andre gode sager ud af huset, se blandt andet motorolie her.

Se Udvalget

Enturo - Værksted

Enturo værksted, er et autoværksted nord for hobro, med speciale i Toyota Nissan og Honda. Det at vi har et speciale giver en række fordele.

1

Kvalitets reservedele Vi bruger originale filtre. Er det fx en toyota der kommer ind, er det toyota oliefilter pollen filter osv, der bliver brugt. Castrol olie, castrol har altid været kendt for kvalitet. Bremsedele fra det man vil kalde Premium mærker, for ikke at blive for teknisk. Det var de mest anvendte.

2

Original bildata. Vi henter dokumentation i form af lednings net, teknisk tegning eller hvad det nu kunne være fra fabrikanten selv, det giver den fordel at det ikke er skrevet/tegnet om eller på anden måde ændret til at passe et andet system. Det gør det nemmere og lettere at arbejde med, som i sidste ende giver en bedre reparation.

3

Lille lokalt Værksted. Vi har ingen udgifter til dyre bilhuse eller showrooms. Det er med til at holde prisen i bund. Samt det er den samme du snakker med hver gang du ringer.

4

Pris Vi er typisk 20-30% billigere end andre ikke mærke værksteder, og sammenlignes der med autoriserede, er det ofte 50-70% billigere.

Det at vi har speciale i de 3 mærker gør at vi ikke er bange for at købe ind til og ligge på hylden, vi har eget lager af reservedele, simpelthen. Det gør at vi får reservedele til en anden pris, og sammen med det lille lokale værksted giver det den betydelige lavere slutpris.


Er det noget for dig, så ring på 25 60 50 50, gerne mellem 16:00 og 18:00.

Mekaniker, Enturo